Spetterend bedrijfsuitje op het water

Een dagje zeilen met de Muider Compagnie is een perfecte combinatie van ontspanning, spanning, genieten, samenwerken en heerlijke eten en drinken. Zeilervaring is niet nodig en voor alle deelnemers is een geschikte plaats aan boord van onze comfortabele schepen aanwezig. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van geslaagde programma's voor een bedrijfsuitje. Zit daar niet bij wat u zoekt, neem dan contact op. Wij maken voor u met alle plezier een programma op maat. Kijk ook eens bij de referenties om te zien hoe andere bedrijven hun bedrijfsuitje aan boord bij de Muider Compagnie hebben ervaren. Ook van uw bedrijfsuitje maken wij graag een onvergetelijke dag.

Dagtocht Zeilen

Een dagje uit met de Muider Compagnie

Onze schepen combineren luxe en comfort met uitstekende zeileigenschappen. Of het nu om pure ontspanning, teambuilding, relatiemarketing of een productpresentatie gaat; wij van de Muider Compagnie zijn van alle markten thuis. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is en laten u hierbij een paar voorbeelden zien. Arrangementen zult u bij de Muider Compagnie niet tegenkomen. Voor het samenstellen van een programma aan boord van onze schepen zijn uw wensen ons uitgangspunt. Zo kunnen wij een onvergetelijke dag voor u organiseren. Neem daarom voor een passend voorstel altijd even contact met ons op.

Middagtocht Zeilen

Doorbreek de sleur

Voor een middagje zeilen met collega's, relaties, vrienden of familie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze schepen combineren sportiviteit met comfort. De Egelantier en de Rederijker zijn speciaal ingericht voor een optimale middag zeilen. Aan boord treft u zowel boven- als benedendeks veel comfortabele (zit)ruimte aan. De schepen hebben een gezellige scheepsbar (bier van de tap) en de catering is huisgemaakt en kakelvers. Onze tjalken de Egelantier en Rederijker beschikken daarnaast over uitstekende zeilkwaliteiten. Kortom: voor een middagje uitwaaien kunt u uitstekend terecht bij de Muider Compagnie.

BBQ schip

Bedrijfsuitje na werktijd

Steeds meer bedrijven hebben het te druk om vanwege een bedrijfsuitje de zaak een paar uur te sluiten. Daar hebben we bij de Muider Compagnie een goede oplossing voor. Stap na sluitingstijd van uw bedrijf met uw collega's of relaties aan boord van een van onze prachtige schepen. Waai even een paar uurtjes lekker uit, geniet van een drankje, een hapje en een uitstekende maaltijd en leer elkaar even op een heel andere manier kennen. En de volgende morgen .... lekker uitgewaaid weer aan de slag !

Wandelen Zeilen

Een wandeling door historisch Muiden.

Al is Muiden klein, u kunt zich in Muiden prima een volledige dag vermaken. Wij hebben voor u een programma samengesteld dat u gedurende de dag langs alle bijzonderheden van dit historische havenstadje voert.

Zeiltocht met BBQ

Bijzonder barbecueën bij de Muider Compagnie

Sluit uw middagtocht zeilen of dagtocht zeilen op een bijzondere manier af met een uitgebreide barbecue op het water. Bij het vallen van de avond doeken we de zeilen op en zoeken we een mooie ankerplaats in de luwte tussen de eilandjes voor de kust van Muiden of Amsterdam. Op het achterdek steken we de barbecue aan. Terwijl u de zon in de Zuiderzee ziet zakken kunt u de belevenissen van vandaag onder het genot van een heerlijke maaltijd nog even met elkaar doornemen. Een populair programma voor zowel een bedrijfsuitje, familiefeest als relatiedag.

Bedrijfsuitjes voor grote groepen 

Ook met een grote groep (meer dan 100 personen) kunt u bij de Muider Compagnie terecht voor een spetterend evenement. Onze tjalken De Egelantier (tot 50 personen) en De Rederijker (tot 60 personen) beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten en zijn aan elkaar gewaagd. Een grote groep verdelen we over beide schepen, waarmee we vervolgens een wedstrijd gaan varen. Onder leiding van onze schippers en hun matrozen gaat u elkaar de loef afsteken. Een geweldige teambuilding activiteit waaraan we op deze manier ook nog een competitief element toevoegen.

Muiderslot

Het Amsterdamse water op

Amsterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze populaire combinatie maakt dat de grachten inmiddels vol zijn gelopen. Voor de rondvaartboten staan lange wachtrijen en de salonboten tuffen in lange files voorbij. Maar het water van Amsterdam houdt niet op bij de grachten. Vanuit de nieuwe haven van Amsterdam IJburg vaar je direct het IJsselmeer op. Stap aan boord van de schepen van de Muider Compagnie en er gaat een wereld voor je open......

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.