Middagtocht Zeilen

Doorbreek de sleur

Voor een middagje zeilen met collega's, relaties, vrienden of familie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze schepen combineren sportiviteit met comfort. De Egelantier en de Rederijker zijn speciaal ingericht voor een optimale middag zeilen. Aan boord treft u zowel boven- als benedendeks veel comfortabele (zit)ruimte aan. De schepen hebben een gezellige scheepsbar (bier van de tap) en de catering is huisgemaakt en kakelvers. Onze tjalken de Egelantier en Rederijker beschikken daarnaast over uitstekende zeilkwaliteiten. Kortom: voor een middagje uitwaaien kunt u uitstekend terecht bij de Muider Compagnie.


Naast een middagzeiltocht kunt u natuurlijk ook kiezen voor een ander programma. Ook voor een dagtocht of avondje uitwaaien bent u bij ons van harte welkom. De programma's van onze zeiltochten zijn niet standaard, maar stellen we samen aan de hand van uw wensen, de samenstelling van uw gezelschap en de mogelijkheden. Wilt u van ons een programma ontvangen voor een zeiltocht met de Egelantier, de Rederijker of het Statenjacht De Utrecht, aarzel dan niet om eens contact op te nemen. 

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.