Winterarrangementen
Winterarrangementen rond Kerst en Nieuwjaar, Slapen in de haven van IJburg

Ook deze winter organiseert De Muider Compagnie weer winterse borrel- en diners aan boord van haar schepen. Centraal staan de lekkere happen in een geweldige, sfeervolle maritieme ambiance.

Deze winterarrangementen zijn speciaal bedoeld voor een informele borrel of kerstuitje voor uw bedrijf of familie. Op aanvraag leveren wij livemuziek aan boord.

Arrangementskosten:
1.Scheepshuur € 400
(4 uur maximaal 45 pers.)
2.Bediening € 35,- per uur

3.Diner aan boord
vanaf € 45 incl drank en buffet.
4.Sailing borrel aan boord
Diverse heerlijke hapjes en drankjes a € 30,00 p.p.

Nieuw op IJburg
is de mogelijkheid om te slapen in de haven van IJburg. De Muider Compagniebiedt deze winter ligplaats aan haar steigers aan het hotelzeilschip "de Confiance". Heeft u gasten rond de Kerst? Denk dan eens aan de mogelijkheden tot overnachting aan boord van deze prachtige tjalk! De “Confiance” is voorzien van 7 x 2 persoons- en 2 x 4 persoonshutten (deze zijn allemaal voorzien van beddengoed, dekbed, handdoek, stromend water en verwarming), 2 douches, 2 toiletten. Het grote dagverblijf combineert moderne gemakken met de authenticiteit en uitstraling van een klassiek zeilschip door een comfortabele loungebank, houten tafels en een ruime, goed uitgeruste keuken.


In de buurt:

· Tramhalte met een directe verbinding (lijn 26) naar het centrum van Amsterdam
· Restaurants aan de haven
· Parkeerplaatsen (tegen betaling)
· Supermarkt


Prijzen:
Individueel:
2 persoonshut € 70, p.n
4 persoonshut € 140 p.n

Groepsaccommodatie:
midweek € 375 p.n
weekend € 475 p.n

De prijzen zijn:
-exclusief ontbijt voor € 10 pp.
-minimaal 2 nachten
-schoonmaakkosten € 100 per keer bij gebruik groepsaccomodatie.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439