Wedstrijdzeilen Bedrijfsuitje

Bent u als bedrijf of afdeling in voor een actief bedrijfsuitje? Houden uw medewerkers wel van wat competitiviteit? Dan is een dagje zeilen op een van onze zeilcharters uit de haven van Muiden ongetwijfeld een goed idee. Onze schepen behoren tot de top van de markt en dienen slechts een doel: ervoor zorgen dat u een gezellig, actief bedrijfsuitje op het water beleeft.

Actief bedrijfsuitje: sportiviteit en ontspanning
Als u een wedstrijd zeil arrangement boekt voor uw actieve bedrijfsuitje, dan racet u met X99 wedstrijdjachten op het Markermeer. Uw medewerkers worden opgedeeld in 6 groepjes van 10 personen. De Tjalkjacht de Egelantier is het startschip en fungeert als "bezemwagen” voor de afvallers. Daarnaast serveren we er tussen de middag een heerlijke lunch en na afloop een BBQ.

De dag zal in het teken staan van zowel sportiviteit als ontspanning. Op de wedstrijdjachten is het spectaculair varen, terwijl u op het grote sfeervolle zeilschip rustige momenten kunt beleven tijdens het overwegend actieve bedrijfsuitje. U kunt er ontspannen genieten van een hapje en een drankje. Om beurten zullen de teams tegen elkaar in wedstrijden varen.

Kortom, een actief bedrijfsuitje waar nog lang over zal worden nagepraat.

Actief bedrijfsuitje? Wedstrijd zeilen arrangement - Muider Compagnie

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439