VOC Zeilschip
Het VOC-schip stamt uit de 17de eeuw: voor Nederland een eeuw van handel en welvarendheid. In deze tijd was de Vereenigde Oost-Indische Compagnie een succesvol handelsbedrijf. De compagnie bezat het monopolie op de handel tussen Azië en Europa en met behulp van het VOC-schip werden specerijen en andere producten van het ene naar het andere continent vervoerd. Wilt u wel eens ervaren hoe dat moet hebben gevoeld: zeilen op zo’n machtig VOC-schip? Dat kan!

De Utrecht is volledig uitgerust in VOC-stijl

Het schip de Utrecht van de Muider Compagnie is natuurlijk geen écht VOC-schip, maar het is wel volledig uitgerust in de stijl van de VOC. Zeil met de Utrecht over het IJsselmeer en ga terug in de tijd, naar een tijdperk waarin het VOC-schip symbool stond voor de rijkdom en welvaart van Nederland op dat moment. U kunt de Utrecht huren voor dagtochten, maar ook voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of zakelijke bijeenkomsten. Bezoek voor meer informatie over de VOC en het schip de Utrecht de website www.statenjacht.nl.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.