Vergaderlocatie Zeilschip
Vergaderlocatie op een zeilschip betekent: even weg van de saaie zaaltjes aan de snelweg of het traditionele hutje op de hei. Heeft u er wel eens aan gedacht een zeilschip als vergaderlocatie te nemen?

De Muider Compagnie biedt u een 3-tal boten van klasse. Onze schepen zijn speciaal ingericht om u zo goed mogelijk te faciliteren tijden uw vegadering; Er is standaard een beamer en scherm aanwezig. Met de tafels en stoelen kan zo geschoven worden, dat er de passende tafelschikking ontstaat. Van U- opstelling tot schoolbankschikking.

Op een zeilschip als vergaderlocatie kunt u het nuttige met het aangename combineren. Eenmaal klaar met de serieuze kant van de zaak, gaan de zeilen omhoog. Collega’s worden “maatjes”. Schouder aan schouder aan het werk. De kop in de wind en de gedachten worden “vrij”. Ook de catering is top! Onze kok verzorgt vanuit de kombuis heerlijke gerechten. Van eenvoudig tot uitgebreid.


Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.