Vergaderlocatie Boot

Boot als vergaderlocatie


De Muider Compagnie biedt u de unieke mogelijkheid dit te realiseren Onze boten zijn zo comfortabel dat ze uitstekend geschikt zijn als varende vergaderlocatie. Op De Egelantier (45), Rederijker (55) en het Statenjacht de Utrecht ( 27) is de gehele boot beschikbaar voor de daggasten. In de gemeenschappelijke ruimte kan men de ruimte naar uw wensen indelen. Zo kan men werken met een schoolopstelling en U opstelling.

Kijk maar naar onze Vergaderlocatie boot Pagina ( vergaderen boot). Op onze boten zijn een beamer en scherm beschikbaar.

Onze boten liggen in Muiden, direct aan de A1 gelegen en 15 KM van Amsterdam. Waar vindt u het traditionele hutje op de hei, zo dichtbij? Na een inspannend vergaderprogramma maken we ruim baan voor de activiteit. Samen zeilen betekent samenwerken op een informele wijze. Vrienden aan boord zijn vrienden op de werkvloer.

Zeilen maakt hongerig en dorstig. Gelukkig is ook de catering uitstekend verzorgt. Wij koken onder eigen beheer. De keuken is mediterraan van opzet.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.