Vergaderlocatie
Voordelen van een zeilschip als vergaderlocatie?

U heeft binnenkort een belangrijke vergadering of bedrijfspresentatie. Maar uw kantoor heeft nu niet direct de ambiance die u zoekt. U zoekt een vergaderlocatie met cachet, een vergaderlocatie waar alle genodigden nog lang aan terug zullen denken. Heeft u er wel eens aan gedacht om een traditioneel zeilschip als vergaderlocatie te nemen? Hiermee kunt u het vergaderen afwisselen met een heerlijke zeiltocht.
Een bijzondere vergaderlocatie op het water

Neem een van de schepen van De Muider Compagnie als vergaderlocatie, en uw overleg zal beslist vruchtbaar zijn. Even uitwaaien op het dek doet wonderen bij het nemen van moeilijke beslissingen tijdens uw vergadering. Geen ellenlange bijeenkomsten meer maar gewoon een succesvol overleg waarbij knopen worden doorgehakt. Dat is toch de wens van iedere manager? Met vergaderen en zeilen kunt u deze wens absoluut verwezenlijken!
Vergaderlocatie van hoge kwaliteit met catering van topklasse

De Muider Compagnie is jaren geleden begonnen met het verhuren van traditionele zeilschepen als vergaderlocatie. Hiervoor zijn onze schepen perfect verbouwd en zeer centraal gelegen in de mooie haven van Muiden. Faciliteiten om een perfecte bedrijfspresentatie te geven zijn als vanzelfsprekend op al onze schepen aanwezig. Wij zijn helemaal ingespeeld op de zakelijke markt. De kwaliteit van onze schepen alsmede de het niveau van onze catering is daarom ook van absolute topklasse.
Offerte aanvraag voor de vergaderlocatie

Veel bedrijven zijn u reeds voorgegaan en hebben een van onze zeiljachten als vergaderlocatie genomen. Kijk bijvoorbeeld eens op onze referentielijst.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.