Vergaderen Zeilschip
Vergaderen zeilschip in de drukke randstad !

Op steenworp afstand van de A1 ligt het vestingstadje Muiden in een oase van rust waar u kunt vergaderen op een zeilschip. Onze zeilschepen liggen hier klaar om op te vergaderen. Nabij het Muiderslot gelegen vindt u hiervoor de perfecte ambiance. Onze zeilschepen zijn ruim opgezet. De gemeenschappelijke ruimte kan in een handomdraai getransformeerd worden tot een ruimte om te vergaderen. U kunt kiezen voor een “u”opstelling en een schoolbankopstelling. Een beamer en scherm staan voor u klaar. Kijk ook eens op onze vergaderlocatie pagina.

In de middag gaan de zeilen omhoog wanner u dat wilt. Dit kant een welkome afwisseling geven met het serieuze vergaderen. In de ochtend met uw team geconcentreerd aan het werk in uw prive vergaderruimte. In de middag vindt u een gezamenlijke ontspanning bovendeks. Want samen zeilen betekent samen werken. “Maatjes “ aan de touwen worden ook vaak “maatjes” in de werkomgeving. Natuurlijk is de catering top. Want onze zeilschepen blijven een klasse apart! Vergaderen op een Zeilschip van de Muider Compagnie is een goed idee!

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.