Vergaderen IJburg

Ongestoord en inspirerend vergaderen in Amsterdam

De beide luxe tjalkjachten van de Muider Compagnie hebben een vaste ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg. De haven is goed bereikbaar: tramlijn 26 stopt bijna voor de deur en er is voldoende parkeerruimte aanwezig op loopafstand van de schepen. 

Vergaderen aan boord van de schepen van de Muider Compagnie is vergaderen "out of the box", terwijl u wel van alle vergadergemakken voorzien bent. In het ruime en lichte dagverblijf staat het meubilair grotendeels los en kan de door u gewenste opstelling gemakkelijk gecreëerd worden. Beamer, scherm en flip-over zijn standaard aanwezig. Tijdens uw vergadering zorgt uw gastvrouw voor de nodige versnaperingen, van ontbijt tot lunch, van borrel tot diner. Onze catering is huisgemaakt van seizoensgebonden ingrediënten. Kortom: aan boord van de schepen van de Muider Compagnie zijn alle componenten aanwezig om van uw bijeenkomst een succesvol overleg te maken.

De schepen zijn als vergaderlocatie beschikbaar in de haven, maar een verfrissende break ligt binnen handbereik. We varen de haven uit en hijsen samen zeilen. Samenwerken, fysiek aan de slag, een beetje wind door de haren; het doet wonderen.

Wilt u liever niet in de haven vergaderen, maar op een rustige plek op het water voor de kust van Amsterdam? Dan varen we na inscheping van alle deelnemers de haven uit en zoeken we een mooie ankerplaats in het prachtige natuurgebied voor de kust van Amsterdam. Zo ongestoord heeft u nog nooit vergaderd !

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden van deze fantastische vergaderlocaties in Amsterdam? Neem dan gerust eens (natuurlijk geheel vrijblijvend) contact met ons op. Aan de hand van uw wensen stellen wij een passend programma samen voor een inspirerende bijeenkomst.

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.