Varen Gracht
Varen op de gracht met salonboot Jean Schmitz

Een bedrijfsuitje in Amsterdam? Inspirerend vergaderen op een salonboot? Iets te vieren met familie of kennissen? Scheep in op onze salonboot Jean Schmitz voor maximaal optimaal genieten in monumentaal Amsterdam.

Gebouwd in 1906 past deze klassieke salonboot prachtig in het eeuwenoude decor van de Amsterdamse grachten. Glimmend mahonie en glanzend koper van het schip vervolmaken het beeld van luxe varen door de grachten.(varen grachten).

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Voor ieder budget of gelegenheid bieden wij u een passende catering. Van eenvoudige broodjeslunch tot aan High Tea. Ook bieden wij de mogelijkheid om in zee te gaan met diverse externe cateraars. Een voorafje van het Amstel Hotel en een toetje van l'Europe? Veel is mogelijk aan boord van de Jean Schmitz.

Varen grachten in stijl en comfort? De Muider Compagnie heeft voor u een passend aanbod in de salonboot Jean Schmitz

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.