Varen Muiden
Varen uit Muiden met het kwaliteitsaanbod van de Muider Compagnie!

Wilt u varen uit Muiden of...Heeft u werkelijk iets te vieren met bedrijf, vrienden of bruiloftsgasten. Moet de kwaliteit beter dan gemiddeld zijn? Scheep dan in bij de schepen van de Muider Compagnie.
Varen Muiden

Varen vanuit Muiden betekent ook dat u kiest voor vertrek en aankomst bij het romantisch gelegen Muiderslot en het forteiland Pampus. Met ons prachtige Statenjacht bieden we u hiervoor het interessante Rondje historisch Muiden. In dit arrangement komen alle historische hoogtepunten aan bod.

Varen Muiden

Heeft ook voor de zakelijke doelgroepen veel te bieden. In en rondom Muiden bieden wij diverse prachtige wallocaties aan, die u desgewenst kunt combineren met een programma aan boord van onze schepen.
Varen Muiden

en trouwen aan boord? En overnachten in de plaatselijke bruidssuite met een prachtige bruidsreportage in de tuin van het Muiderslot? Laat u inspireren op onze bruidspagina! Natuurlijk is ook de catering top! Onze kok maakt speciaal voor u de lekkerste hapjes in de keuken. Varen Muiden? Scheep in bij de Muider Compagnie.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.