Varen IJsselmeer
Varen op het IJsselmeer is een belevenis.

Varen met een traditioneel zeilschip over dit grootste meer van Nederland (varen ijsselmeer), geeft deze belevenis weer een extra dimensie. De Muider Compagnie heeft diverse zeilarrangementen die het varen op het IJsselmeer tot een absoluut feest maken. Hiervoor hebben wij de beschikking over schitterend gerestaureerde tjalkjachten en een unieke replica van een statenjacht uit de VOC tijd.
Deze schepen zijn zo verbouwd dat ze zelfs grote gezelschappen met gemak kunnen herbergen. Dus ook bij minder vaarweer is het prima vertoeven op onze schepen.

Daarnaast heeft De Muider Compagnie ook nog de beschikking over een uitstekende catering.

Dus wilt u iets organiseren voor een familiefeest, bruiloft of personeelsfeest? Varen op het IJsselmeer met een schip van De Muider Compagnie is hiervoor beslist een goede suggestie.


Wij hebben zowel arrangementen voor een zakelijk doelgroep als een particuliere doelgroep beschikbaar.

En alhoewel wij varen met de mooiste zeilschepen van Muiden zijn onze prijzen beslist concurrerend te noemen. Hoe dit kan? Bij De Muider Compagnie kunt u boeken direct bij de scheepseigenaar. Dus zonder de tussenkomst van een boekingskantoor. Dit betekent dus scherpe prijzen en altijd direct contact. Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan eens op onze referentielijst of laat geheel vrijblijvend een offerte maken. Voor varen ijsselmeer bent u bij de Muider Compagnie op het juiste adres!


Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.