Varen Amsterdam
Varen Amsterdam doet u met de prachtige salonboot Jean Schmitz

Met een hapje en een drankje varen door Amsterdam en genieten van de echte Hollandse gezelligheid. U kunt ook varen Amsterdam met een diner by candlelight.

Voor bedrijfsuitje, familiefeest of reunie; een grachtenrondvaart blijft voor iedere gelegenheid een echte klassieker. Salonboot Jean Schmitz biedt plaats aan groepen van 8 tot 30 personen. Onze salonboot kan half-open gevaren worden. Zo vaart u nog dichter bij de stad! Glimmend mahonie en gepoetst koper vervolmaken het beeld van een vaartocht in vroegere tijden. Kijkend vanuit onze boot naar de monumentale panden is men zich nauwelijks bewust van het drukke verkeer! Een oase van rust in een hectische stad.

Varen Amsterdam op deze prachtige klassieke salonboot is varen op stand en.....toch voor, bijna, iedereen betaalbaar!.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.