Vaartocht Amsterdam
Vaartocht Amstel; scheep in onze salonboot!

Al een aantal jaren hoort de rondvaart door de Amsterdamse grachten tot de meest populaire uitjes. Een vaartocht op de Amstel is natuurlijk prachtig op een klassieke salonboot. De rivier meandert zich door de stad met monumentale hoogtepunten zoals Carre, de Magere brug en het Stopera gebouw.Varend op de gracht kijkt u over het drukke verkeer heen en waant u zich in een oase van rust. Heeft u een groepsuitje met een zakelijke of particulier karakter dan moet zeker eens een vaartocht op de Amstel overwegen.

Onze salonboot Jean Schmitz is geschikt van groepen van 8-30 personen. Het schip kan half open gevaren worden. Bij zomer en mooi weer heeft uw groep optimaal contact met de omgeving. Bij mindere weersomstandigheden kan de salonboot dicht en de centale verwarming aan.

Voor ieder budget en gelegenheid hebben wij een passende catering. Van eenvoudige broodjes tot High Tea. Van boerenstamppot tot aan 3-gangen diner. Uniek is natuurlijk ons varende dinnercruise met een voorgerecht van het Amstelhotel, het diner van restaurant Hooghoudt en het toetje van l'Europe.

Vaartocht Amstel bij de Muider Compagnie. Wij nodigen u uitvoor uw uitje onze salonboot Jean Schmitz!

pseigenaar. Hierdoor kunnen wij aan heel veel wensen voldoen en zal uw bruiloft een groot succes worden.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.