Trouwlocaties
Zoekt u een bijzondere trouwlocatie? Wat dacht u van trouwen aan boord van de prachtige, klassieke zeilschepen van De Muider Compagnie? Trouwlocaties zijn er in Nederland genoeg te vinden, maar voor de mooiste dag van uw leven wilt u iets echt bijzonders. Onze sfeervolle schepen vormen het perfecte decor voor uw grote dag.
Officiële trouwlocaties op het water

De zeilschepen van De Muider Compagnie hebben van de gemeente Muiden het predicaat “officiele trouwlocatie” gekregen. U kunt zich dus laten trouwen door een ambtenaar van de burgerlijke stand aan boord van onze schepen.
Een gerestaureerde tjalkjacht als trouwlocatie

De schepen van De Muider Compagnie zijn perfect gerestaureerde tjalkjachten uit de sterrenklasse. Daarnaast beschikken wij tevens over een authentiek VOC statenjacht . Wilt u trouwen op het water in besloten kring? Kijk dan eens wat De Utrecht u te bieden heeft.
Trouwlocaties met unieke prijs/kwaliteit verhouding

U kunt bij De Muider Compagnie rechtstreeks boeken, dus zonder de tussenkomst van een boekingskantoor. Hierdoor kunnen wij een unieke prijs/kwaliteit verhouding bieden voor uw trouwlocatie. Bovendien betekent in zee gaan met De Muider Compagnie: korte lijnen en altijd direct contact met de schee

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.