Trouwlocatie Zeilschip
Een zeilschip van de Muider Compagnie als trouwlocatie te Muiden
Heeft u overwogen om een zeilschip als trouwlocatie te nemen? Dat kan op de zeilschepen van de Muider Compagnie

Onze zeilschepen zijn een klasse apart. Met ruime salon, gezellige bar grenzend aan een ruime zitkuip. Dit alles uitgevoerd in donker mahoniehout en glimmend koper.

De Muider Compagnie is sinds 2002 het vertrouwde adres voor uw trouwlocatie. Reeds vele paren zijn bij ons aan boord getrouwd. We zijn eigenaar van de trouwlocatie als weddingplanner onder hetzelfde dak. Dat betekent direct contact met de bemanning, ook in het voortraject. Kijk eens op onze trouwen zeilen pagina.

Als u kiest voor een zeilschip van de Muider Compagnie als trouwlocatie heeft u feestzaal, trouwzaal en restaurant ineen. Dat geeft rust, tijd en ontspanning op deze zo belangrijkedag..

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.