Trouwlocatie Schip

De huwelijksbootjes van de Muider Compagnie

Je trouwdag moet natuurlijk een van de mooiste dagen uit je leven worden. Kies je als locatie voor het afsluiten van de huwelijksceremonie, je receptie en/of je bruiloftsfeest een van de tjalkjachten van de Muider Compagnie, dan zullen jullie en je bruidsgasten gegarandeerd een onvergetelijke dag beleven.

De Muider Compagnie levert meer dan een paar prachtige schepen. Ons team staat al ruim 20 jaar paraat om onze gasten een prachtige dag te bezorgen een daar hoort natuurlijk meer bij. Het programma voor uw trouwdag stellen wij in goed overleg met u samen, zodat we daar de voor u zo belangrijke "personal touch" aan kunnen geven. Op onze website treft u een aantal voorbeelden aan van mogelijkheden, maar wij gieten uw huwelijksdag natuurlijk in een jasje dat u helemaal past.

Wilt u tijdens uw huwelijksdag bij ons aan boord lunchen, borrelen of dineren? Onze catering is huisgemaakt van seizoensgebonden ingrediënten. Chef-kok en gastvrouw Julia Last maakt zelfs van elk borrelhapje een feestje. Met alle dieetwensen kunnen wij rekening houden, mits u ze tijdig aan ons doorgeeft.

Voor een bijzondere en onvergetelijke huwelijksdag stapt u aan boord van de schepen van de Muider Compagnie. Wilt u deze bijzondere trouwlocaties een keer komen bezichtigen en meer informatie ontvangen over mogelijkheden, dan bent u bij deze van harte uitgenodigd om een keer langs te komen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.