Trouwlocatie Muiden
Onze 3 zeilschepen de Egelantier (50) , de Rederijker(55) en het Statenjacht de Utrecht (27) vormen een geliefde trouwlocatie in Muiden. Elk schip heeft zijn eigen karakter en stijl. Ze zijn echter volledig ingericht voor dat ene, ultieme doel; u en uw gasten een perfecte dag te verzorgen.

Onze zeilschepen hebben hun eigen ligplaats, in hartje Muiden, nabij het Muiderslot. Voorafgaand aan uw trouwdag kunt in de tuin van het Muiderslot schitterende trouwfoto,s laten maken.

De Muider Compagnie kan uw trouwdag van begin tot einde organiseren.

Onze trouwlocatie Muiden is een succes gebleken. Reeds 250 paren zijn sinds 2003 met ons in "zee" gegaan. De Muider Compagnie is weddingplanner en trouwlocatie onder een dak. Dat betekent direct contact en een korte lijn met de schipper.

Uw trouwdag is natuurlijk bij uitstek UW dag en daar bestaat geen standaard programma voor. Het programma voor uw huwelijksdag bespreken wij daarom graag persoonlijk met u. Neem daarvoor dan ook contact op.

Maar om u een idee te geven: uw trouwdag zou er bij ons aan boord bijvoorbeeld zo uit kunnen zien,,,,,

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.