Trouwlocatie Boot
Op een boot van ons is uw trouwlocatie in vertrouwde handen!

Overweegt u een boot te kiezen als trouwlocatie? Vergeet dan niet te kijken naar de boten van de Muider Compagnie. Sinds 2002 zijn wij specialist in maritieme trouwlocaties. Vele paren hebben onze boten reeds uitgekozen als trouwlocatie. We bieden u een 3-tal geweldige boten. De Egelantier, de Rederijker en het Statenjacht “de Utrecht”.
Onze boten zijn een klasse apart. Kijk en vergelijk. Kijk maar eens op onze botenpagina.

De Muider Compagnie verhuurt al 15 jaar boten, speciaal ingericht voor dagtochten. De catering is mediteraan van origine en wordt door een eigen kok verzorgd. We zijn boot eigenaar en weddingplanner ineen. Zo bieden we tal van leuke arrangementen op en rond uw trouwlocatie. De ligplaatsen in het centraal gelegen vestingstadje Muiden zijn een absoluut voordeel. Waar vindt u zo’ n romantische sfeer, zo dicht bij de randstad. Het fotogenieke Muiderslot completeert het geheel.

Voor de huur van een boot als trouwlocatie bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres! Bekijk ons ons programmavoorstel voor trouwen zeilen arrangementen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.