Trouwen aan boord

Uw huwelijksdag kan zich helemaal aan boord van schepen van de Muider Compagnie afspelen. De schepen zijn als locatie voor alle onderdelen van uw bruiloft geschikt. Een feestelijke ontvangst, een prachtige ceremonie, een gezellige borrel en uitstekend eten en drinken. Maar daarnaast biedt u uw genodigden tijdens uw bruiloft aan boord ook nog eens een geweldige gezamenlijke activiteit: zeilen. Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan, waarbij we zowel het bruidspaar als de genodigden 's morgens rustig te tijd geven om zich voor te bereiden op deze belangrijke dag.

Om 13:30 uur komen uw bruidsgasten aan boord, waar ze worden ontvangen met een vers kopje koffie/thee. Voor de kinderen is er limonade. Als iedereen aanwezig is komt ook het bruidspaar aan boord, gevolgd door de Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de Gemeente Gooise Meren (waar Muiden onderdeel van uitmaakt).

Om 14:00 uur start de huwelijksplechtigheid. Bij mooi weer kan dit plaatsvinden op het ruime achterdek van het schip. De huwelijksvoltrekking neemt maximaal een half uur in beslag, afhankelijk van de voorkeur die u daarvoor heeft aangegeven bij de ambtenaar. Leuke variant: u kunt ook op open water in de echt worden verbonden. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand wordt dan na de huwelijksvoltrekking met een sloep van boord gehaald en teruggebracht naar de haven van Muiden.

15:30 uur: U bent getrouwd! Uw gasten hebben gelegenheid om u te feliciteren en onze crew gaat langs met een feestelijk drankje. 

Na de felicitaties gooien we de trossen los en varen we langs het Muiderslot de haven van Muiden uit. Op open water vragen wij u om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. Terwijl u samen het schip onder zeil en op koers houdt komen uw gastvrouwen langs met een drankje en een hapje. Voor wie liever niet actief aan de zeiltocht deelneemt is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten.

Aan het eind van de middag of begin van de avond zoeken we een mooie ankerplaats tussen de eilandjes voor de kust van Muiden. Uw gastvrouwen serveren een heerlijk buffet of feestelijke BBQ. De maaltijd gebruikt u met uitzicht over het water, forteiland Pampus en de skyline van Amsterdam.

Na de maaltijd kunnen we op het water blijven voor uw bruiloftsfeest, maar we kunnen ook terug naar de haven zodat uw avondgasten kunnen aansluiten of u van boord kunt om het avondprogramma elders voort te zetten.

Op bovenstaand programma zijn allerlei varianten mogelijk. Benieuwd naar hoe uw huwelijksdag er bij ons aan boord uit zou kunnen zien? Vertel ons uw wensen en laat u door ons verrassen met een programma voor een onvergetelijke huwelijksdag.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.