Tjalk Zeilen

Zeilen met een tjalk

Zeilen met een tjalkjacht is echt traditioneel zeilen. Tjalken werden vroeger gebruikt voor vervoer van goederen. Omdat de schepen weinig diepgang hebben konden ze ook over ondiep water varen. Na de komst van vervoer over de weg zijn de schepen een tijdje in de vergetelheid geraakt. Tegenwoordig worden tjalken gebruikt voor het maken van zeiltochten met gasten aan boord. Maar de ene tjalk is de andere niet ....

Tjalkjachten De Egelantier en De Rederijker

Tjalk De Egelantier is door eigenaar/schipper Menno Hoekstra perfect gerestaureerd en helemaal ingericht op het varen met gasten aan boord, die gesteld zijn op een kwalitatief hoogwaardige zeiltocht. Tjalk De Rederijker heeft Menno Hoekstra in 1999 nieuw laten bouwen en natuurlijk voldoet ook dit schip aan de hoge kwaliteitseisen die Menno aan zijn schepen stelt. Beide schepen beschikken over opvallend veel comfortabele ruimte aan dek, een sfeervol dagverblijf benedendeks en een gezellige scheepsbar. De professionele en gastvrije bemanning geeft op open water het roer graag even uit handen aan onze gasten; op hun aanwijzingen kunt u zelf het schip zeilen. Chef-kok Julia Last zwaait de scepter in de keuken. De maaltijden die onder haar toeziend oog geserveerd worden zijn huisgemaakt van seizoensgebonden ingrediënten. Zelfs van elk borrelhapje wordt een feestje gemaakt.

Zeilen op de tjalken van de Muider Compagnie

De tjalken van de Muider Compagnie worden ingezet voor zowel zakelijke als particuliere programma's. Het maken van een zeiltocht aan boord van een van de tjalken van de Muider Compagnie is een uitstekend programma voor een bedrijfsuitje. Maar ook voor een netwerkborrel, een klantendag of een vergadering kunt u bij de Muider Compagnie terecht. Voor de particuliere markt verzorgt de Muider Compagnie familie-uitjes (kinderen zijn welkom), verjaardag- en bruiloftsfeesten en er wordt regelmatig aan boord van de beide tjalken getrouwd. Het team van de Muider Compagnie zet zich volledig in om van uw dag aan boord een onvergetelijke dag te maken. Of wij daarin slagen? Kijk gerust eens bij de referenties

Uitgebreide mogelijkheden voor zeilen met een tjalk

De Muider Compagnie heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van zeilen met groepen. Elke groep is anders, elke klant heeft zo zijn of haar eigen wensen. Daarom biedt de Muider Compagnie geen zeilarrangementen aan. Wij stellen de programma's voor onze zeiltochten en evenementen graag in goed overleg met onze klanten samen, zodat we aan al uw wensen tegemoet kunnen komen. Op onze website treft u legio voorbeelden aan van mogelijkheden, maar wilt u meer informatie en/of een voorstel voor een onvergetelijke zeiltocht ontvangen, neem dan gerust eens contact met ons op.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.