Tjalk


De Muider Compagnie is eigenaar van twee van de mooiste tjalken van het IJsselmeer: De Egelantier en De Rederijker. Beide schepen zijn speciaal ingericht voor het varen van dagtochten met groepen van 10 tot 60 personen. Bij grotere groepen worden beide tjalken ingezet en zeilen we een wedstrijd. Tijdens uw zeiltocht aan boord van de tjalken van de Muider Compagnie zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. De zijn comfortabel ingericht en beschikken zowel boven- als benedendeks over verrassend veel ruimte. Uit onze keuken tovert onze chef-kok de heerlijkste gerechten. De professionele en gastvrije bemanning nodigt u van harte uit om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen en het onder zeil houden van het schip.

De schepen hebben de havens van Muiden en Amsterdam IJburg als thuishaven. Beide havens zijn goed bereikbaar en op loopafstand van de ligplaats zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Afvaart vanuit andere havens is in overleg ook mogelijk.

Zeilen aan boord van een tjalk is een prima idee als programma voor een personeelsuitje, relatie evenement of familiedag. Aan boord van de schepen van de Muider Compagnie kan ook worden getrouwd. Regelmatig worden ze door bestuursorganen gebruikt als locatie voor een inspirerende vergadering. Zowel de tjalken als het team van de Muider Compagnie zijn van alle markten thuis.

Benieuwd naar een voorstel voor uw evenement aan boord van een tjalk van de Muider Compagnie? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie en/of voor een (uiteraard vrijblijvend) voorstel. 
   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439