Teamuitje Zeilen

Teamuitje zeilen met de Muider Compagnie

Ga met je team onder zeil aan boord bij de Muider Compagnie en leer elkaar dan eens op een andere manier kennen. Door de sfeervolle ambiance en de gastvrije bemanning voelt iedereen zich aan boord bij de Muider Compagnie al snel thuis. Wil je de handen uit de mouwen steken, zeil dan samen met je teamleden zelf het schip. Liever lekker chillen en loungen?

De vele zitplaatsen aan dek, de gezellige scheepsbar en de comfortabele ruimte benedendeks bieden hier alle gelegenheid toe. En natuurlijk wordt er door onze crew gezorgd voor passende, uitstekend verzorgde en kakelverse catering.

   Programma voor een teamuitje zeilen

Het programma voor uw teamuitje stellen wij graag in overleg met u samen. U kunt bij ons op elk moment van de dag inschepen en de eindtijd van uw teamuitje zeilen hangt ook af van uw wensen. Wij van de Muider Compagnie hebben inmiddels zo'n 20 jaar ervaring op het gebied van organiseren van bedrijfsevenementen aan boord van onze schepen en kunnen u daarom wel een aantal populaire programma's laten zien. Deze programma's kunt u beschouwen als een idee voor uw teamuitje zeilen. Wilt u het net even anders? Wij passen het programma voor uw teamuitje aan aan uw wensen. Kijk voor voorbeeldprogramma's op dagtocht zeilen, zeiltocht met barbecue of avondzeiltocht. Voor een voorbeeld van "wat de pot schaft" vindt u mogelijkheden bij ons catering aanbod. Maar ook daarin zijn wij flexibel en met elke dieetwens houden wij (mits tijdig doorgegeven) rekening.

   Prijzen voor een teamuitje onder zeil

Arrangementen met een "fixed price" en een "fixed program" voor een teamuitje zul je bij de Muider Compagnie niet vinden. De Muider Compagnie gaat voor maatwerk en daarom stellen wij de programma's voor al onze evenementen graag in goed overleg met onze gasten samen. Een maatwerk programma is niet per definitie duurder dan een arrangement; juist door het goed combineren van wensen en mogelijkheden kom je bij de Muider Compagnie voor een teamuitje zeilen ook prijstechnisch goed uit. Benieuwd naar een voorstel voor een onvergetelijke dag onder zeil met je team? Neem dan gerust eens (natuurlijk geheel vrijblijvend) contact met ons op.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.