Team Uitje
De organisatie van een teamuitje is een verantwoordelijke taak. Het aanbod van teamuitjes is enorm. Hoe maakt u nu een verantwoorde keuze? Een keuze waar u bij uw collega’s mee kan aan komen?

De Muider Compagnie heeft al bijna 20 jaar ervaring met de organisatie van uw teamuitje. Bovendien zijn wij boekingskantoor en scheepseigenaar onder 1 dak. Dat betekent korte communicatielijnen tussen u, als klant, en de schipper.

Kijkt u eens naar onze arrangementenpagina voor ideeën voor een geslaagd teamuitje. Daar kunt u lezen dat we sportieve arrangementen zoals zeilen en sloeproeien organiseren. En zeilwedstrijden met meerdere schepen. Daarnaast gaan we met het Rondje Historisch Muiden op de culturele toer. Voor de fijnproevers wordt er gezeild en vooral heerlijk gegeten en gedronken. Want we werken samen met een uitstekende kok. De wijnen worden onder onze regie geïmporteerd.

Onze schepen behoren tot de top van de markt. Onze tjalkjachten De Egelantier (45) en Rederijker (55) zijn speciaal ontwikkeld voor dagtochten op niveau. Er is een grote en geriefelijke bar grenzend aan een ruime buitenkuip. Benedendeks vindt u het gezellige restaurantgedeelte. Het Statenjacht (27) is uniek. Ze is de enige replica uit de VOC tijd die ook werkelijk kan zeilen. Onder vol zeil is dit schip een lust voor het oog.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439