Style Update Egelantier

Nieuw interieur voor De Egelantier

Na ruim 20 jaar als dagtochtenschip uitstekende diensten te hebben verleend aan duizenden klanten, was het tijd voor een make-over van het interieur van de Egelantier. We hebben deze winter besloten het interieur van de Egelantier geheel in stijl te brengen van haar naam. "Egelantier" is een van nature in Europa voorkomende roos. De bloemen zijn rozerood met een wit hart. De Egelantier staat van oudsher symbool voor "Liefde".  Het resultaat is heel verrassend en verfrissend. Eigentijds maar toch met een klassieke uitstraling want de Egelantier is en blijft....een traditioneel zeilschip.

   

Wat in stand is gebleven is natuurlijk het perfecte concept; de ruime kuip met aangrenzende bar, de grote en lichte ruimte benedendeks en de warme scheepse uitstraling.

 

Wij hebben in elk geval met veel liefde gewerkt aan het re-stylen van onze prachtige oude dame en hopen dat u zich de komende jaren direct thuis zult voelen aan boord.

              

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com