Welkom bij de Muider Compagnie
Statenjacht De Utrecht

Bijzondere zeiltochten aan boord van het Statenjacht De Utrecht

Het Statenjacht De Utrecht is gebouwd aan de hand van bouwtekeningen uit 1746. In 2003 werd het schip te water gelaten en is het te huur voor het maken van wel heel speciale zeiltochten over het IJsselmeer. Statenjachten werden tijdens de 80-jarige oorlog ingezet voor het vervoer van belangrijke personen. Heeft u plannen om met voor u belangrijke personen een dagje op pad te gaan en ze in de watten te leggen? Scheep dan met ze in aan boord van het Statenjacht De Utrecht voor een onvergetelijke en tot in de puntjes verzorgde zeiltocht.

Bedrijfsuitjes Statenjacht De Utrecht

Aan boord van het Statenjacht De Utrecht kunt u in de periode medio april tot eind oktober zeiltochten maken vanuit verschillende havens aan het IJsselmeer, zoals Volendam, Amsterdam, Monnickendam en Muiden. Een dagtocht zeilen, een middag uitwaaien of een avond doorbrengen op het water aan boord van dit fantastische en bijzondere zeilschip is een onvergetelijke belevenis. Heeft uw personeel een extraatje verdiend of zoekt u een verrassend programma voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden aan boord van het Statenjacht te bespreken. 

Relatiedag Statenjacht De Utrecht

Uw relaties zijn belangrijk voor u en bent u in de gelegenheid, dan legt u ze natuurlijk graag even in de watten. Nodig ze uit voor het maken van een zeiltocht aan boord van het Statenjacht De Utrecht. Aan boord van deze verrassende locatie zal het ze aan niets ontbreken, want onze crew heeft hospitality hoog in het vaandel en de catering aan boord is van uitstekende kwaliteit. Met een zeiltocht aan boord van het Statenjacht zet u uw bedrijf bij uw relaties onvergetelijk op de kaart. 

Trouwen aan boord en huwelijksfeesten

Het Statenjacht De Utrecht is een toplocatie voor "kleine" bruiloften en huwelijksfeesten. Wilt u trouwen in een klein gezelschap, uw huwelijks jubileum vieren met naaste familie of elkaar opnieuw de trouwbelofte doen in het gezelschap van intimi, dan bent u aan boord van het Statenjacht De Utrecht op de juiste locatie. Maak van uw "kleine" bruiloft of bruiloftsfeest een grootse en onvergetelijke gebeurtenis. Over de invulling van uw dag aan boord van het Statenjacht denken wij graag met u mee. Neem dan ook contact op wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden, prijzen en/of een voorstel wilt ontvangen.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439