Sportief Bedrijfsuitje
De Muider Compagnie biedt diverse mogelijkheden voor een sportief bedrijfsuitje. Wij zorgen ervoor dat uw teambuilding volledig tot zijn recht komt aan boord van een van onze schepen. Bij een sportief bedrijfsuitje zorgen we ervoor dat het wedstrijd element in uw zeilprogramma niet ontbreekt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sportief bedrijfsuitje waarbij we het zeilen combineren met een wedstrijd sloep- roeien.

Sportief bedrijfsuitje: zeilen en sloeproeien

Een van onze sportieve bedrijfsuitjes is het zeilen in combinatie met een wedstrijd sloep-roeien.

Steek als team eens flink de handen uit de mouwen en roei in wedstrijdverband naar forteiland Pampus. Daar ligt één van onze prachtige tjalkjachten klaar om u op te vangen. UIteraard staat er een welverdiend drankje of lunch voor u klaar. Na de roeiwedstrijd maakt u een heerlijke en ontspannen zeiltocht.

Meer weten over dit sportieve bedrijfsuitje? Lees hier meer over het zeilen en roeien arrangement. Het programma kan natuurlijk naar wens worden aangepast. Voor vragen over een sportief bedrijfsuitje kunt u ook contact met ons opnemen.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.