Slapen IJburg
Overnachten op de Confiance op IJburg/ Amsterdam.

Deze winter ligt aan onze steigers op IJburg de prachtige tjalk "de Confiance" voor meerdaagse tochten afgemeerd. Zo biedt de Muider Compagnie de mogelijkheid tot overnachten in de haven van IJburg! Leuk idee voor zowel een weekendje Amsterdam mert zijn tweetjes als ook als slaapplaats na afloop van een vergadering of kerstfeest!

Vanaf haar unieke ligplaats in IJburg is er een directe tram verbinding met het centrum van Amsterdam. Deze ligplaats combineert de drukke gezelligheid van Amsterdam met een rustige omgeving waar u kunt overnachten.

De “Confiance” is een zeiltjalk gebouwd in 1901 en is in 2013 geheel gerenoveerd en is voorzien van 7 x 2 persoons- en 2 x 4 persoonshutten (deze zijn allemaal voorzien van beddengoed, dekbed, handdoek, stromend water en verwarming), 2 douches, 2 toiletten. Het grote dagverblijf combineert moderne gemakken met de authenticiteit en uitstraling van een klassiek zeilschip door een comfortabele loungebank, houten tafels en een ruime, goed uitgeruste keuken.

Voor vragen over Slapen op IJburg kunt u contact opnemen met:

Jan Willem Tetteroo 06-43006885 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de buurt:

· Tramhalte met een directe verbinding (lijn 26) naar het centrum van Amsterdam
· Restaurants aan de haven
· Parkeerplaatsen (tegen betaling)
· Supermarkt


Prijzen:
Individueel:
2 persoonshut € 70, p.nacht
4 persoonshut € 140 p.nacht

Groepsaccommodatie:
midweek € 375 p.nacht
weekend € 475 p.nacht

De prijzen zijn:
-exclusief ontbijt voor € 10 pp.
-minimaal 2 nachten
-schoonmaakkosten € 100 per keer bij gebruik groepsaccomodatie.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439