Skutsje Silen
Skutsje Silen bij de Muider Compagnie?

Skutsje Silen kunt u bij de Muider Compagnie niet. Daarvoor moet u in Friesland zijn!

Wel bieden we een veilig en geweldig alternatief, dichterbij de Randstad. Ons zeilwedstrijdprogramma staat garant voor actie en fun tijdens uw klanten of team event!

Wij bieden u o.a een zeilwedstrijd met grote gelijkwaardige tjalken. Onze Egelantier (45) en Rederijker (55) zijn aan elkaar gewaagd. Leuk om met uw groep een zgn `matchrace` te organiseren. Kijk maar eens op het arrangement Zeilregatta Rondje Pampus Desgewenst kunnen we het aantal schepen uitbreiden bij grotere groepen. Daarnaast organiseren we wedstrijden met scherpe jachten en Lemsteraken met De Egelantier (45), Rederijker (55) en het Statenjacht de Utrecht ( 27) als moederschip. Voor een zeilwedstrijd hoeft u niet meer naar Friesland om skutsje te silen!

Onze ligplaats in Muiden is de idele uitvalsbasis voor dergelijke evenementen. Het ligt dichtbij de Randstad en vormt een prachtig decor met het Muiderslot en Pampus als achtergrond.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.