Rondvaart Grachten Amsterdam
Salonboot Grachten Amsterdam, Op onze salonboot Jean Schmitz natuurlijk!

Heeeft u wat te vieren voor verjaardag, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? Voor een rondvaart grachten Amsterdam kiest u natuurlijk voor een prachtige klassieke salonboot zoals de Jean Schmitz. Amsterdam vanaf het water met een heerlijke lunch, een gezelllige borrel of een romantisch diner. Een rondvaart grachten Amsterdam laat u de stad zien met andere ogen. De prachtige gevels, de verlichte bruggen en de bijzondere sfeer in de Amsterdamse grachten. Beleef het zelf en boek een rondvaart door de grachten van Amsterdam op de prachtige klassieke salonboot Jean Schmitz

De Jean Schmitz is een half open salonboot. Met mooi weer rollen we canvas wanden op voor optimaal vaargenot. Bij mindere omstandigheden wordt de salonboot gesloten en de centrale verwarming aan! De salonboot past geweldig in het decor van de grachten. Glanzend koper en mahoniehout maakt van uw groepsuitje een geweldig succes! Voor groepen van 8 tot 30 personen.


Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.