Rondvaart Grachten
Rondvaart grachten, een vaartocht op Salonboot Jean Schmitz

Wilt u met een groep vrienden of zakenrelaties een rondvaart maken op de grachten van Amsterdam? De Muider Compagnie biedt u haar prachtige salonboot "Jean Schmitz"(30) aan voor uw event. Een rondvaart op de Amsterdamse gracht kiest u voor een sfeerrijk uitje. U vaart langs monumentale panden en historische locaties, langs de kleinste grachten en bruggen.

De Jean Schmitz is gebouwd in 1906 in Konigssee. Ze is prachtig gerenoveerd met mahoniehout en koper. Bij mooie weersomstandigheden kan ze open gevaren worden. Met centrale verwarming is het ook bij mindere omstandigheden goe toeven aan boord.

Tijdens uw rondvaart op de gracht is de inwendige mens natuurlijk belangrijk. Wij bieden u een keur van mogelijkheden Van eenvoudig tot aan luxe. Er zijn uitgebreide cateringheden mogelijk van restaurant Schmulewitz tot aan hotel l'Europe.

Voor een rondvaart op de gracht, bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.