Platbodem Zeilen
Op een platbodem zeilen?

Platbodem zeilen kan natuurlijk bij de Muider Compagnie!

We hebben geen platbodem schepen in de traditionele zin. Onze zeilende platbodem is eigentijds. Onze schepen zijn echte zeilschepen met het comfort van een partyschip.

De Muider Compagnie is scheepseigenaar en boekingskantoor onder 1 dak. Dat betekent korte communicatielijnen tussen de klant en de schipper.

We bieden u onze tjalkjachten “de Egelantier”(45) en de “Rederijker”(55) en het Statenjacht de Utrecht (27). Elke platbodem is bijzonder om te zeilen en ademt zijn eigen sfeer uit.

Wilt u ideeën opdoen voor het zeilen op een platbodem? Kijk dan op onze arrangementenpagina.

Voor het zeilen op een platbodem bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in volledig verzorgde dagtochten. Ook de catering aan boord is natuurlijk prima geregeld.

Platbodem zeilen doe je bij de Muider Compagnie!

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.