Personeelsuitje Muiden

Voor uw personeelsuitje komt u naar Muiden!

Op 15 km vanaf Amsterdam ligt, aan de monding van de rivier De Vecht en aan het Markermeer, het idyllische plaatsje Muiden. Het bruisende hart van het kleine Muiden is natuurlijk de historische haven, met het Muiderslot op de achtergrond. Deze gezellige haven is de thuishaven van de zeilschepen van de Muider Compagnie. Muiden is vanaf de A1 goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeerplaatsen op loopafstand van de haven. Wilt u tijdens uw personeelsuitje een dag gaan zeilen, dan begint uw dag dus al goed wanneer u inscheept aan boord van een van onze prachtige tjalkjachten.

   

Mogelijkheden Zeilen vanuit Muiden

U hoeft natuurlijk niet ergens van boord te gaan tijdens uw personeelsuitje zeilen, want een zeiltocht aan boord van onze schepen door het prachtige natuurgebied van het zuidelijke IJsselmeer is op zich al een belevenis. Wilt u wel een bestemming inlassen tijdens uw zeiltocht, dan kunt u vanuit Muiden alle kanten op. Muiden is de meest zuidelijke IJsselmeerhaven en ligt middenin de Randstad. Een dagtocht zeilen vanuit Muiden kan u brengen naar bijvoorbeeld Volendam, Monnickendam en Marken, maar wanneer u liever wat korter op het water verblijft is een bezoek aan het bijzondere Forteiland Pampus dat vlak voor de kust van Muiden ligt een aanrader. Zeilt u in oostelijke richting, dan liggen de Oostvaardersplassen in de Flevopolder en wellicht ook de Bataviawerf in Lelystad binnen bereik wanneer u een dag onder zeil wilt doorbrengen. 

Onze zeilschepen

Onze zeilschepen "Egelantier" en "Rederijker" zijn replica's van de oude zeetjalken die vroeger met vracht aan boord naar de Oostzee voeren. We hebben ze echter (met behoud van historische details en zeileigenschappen) dusdanig verbouwd, dat ze nu uitermate geschikt zijn voor het varen van zeil(dag)tochten met passagiers aan boord. De inrichting is bijzonder comfortabel en de ruimte aan dek is groot, waardoor al onze gasten zowel boven- als benedendeks tijdens hun zeiltocht volledig kunnen genieten van elkaar en van de elementen. 

Onze bemanning

U hoeft niet te kunnen zeilen om bij ons aan boord te stappen voor een onvergetelijk personeelsuitje. Aan boord van onze schepen treft u professionele bemanning aan die u wegwijs maakt in het bedienen van het schip. Onder hun bezielende leiding kunt u zelf onze tjalken varen. Onze bemanning heeft niet alleen alle nodige zeemanskennis in huis, maar beheerst daarnaast ook het vak van gastvrouw/-heer. U zult zich aan boord van onze schepen direct thuis voelen en het zal u tijdens uw verblijf aan niets ontbreken.

De catering die onze gastvrouwen aan boord serveren is kakelvers, huisgemaakt en van uitstekende kwaliteit. Ons cateringaanbod bestaat uit veel populaire gerechten, maar heeft u speciale wensen, dan komen wij daar graag aan tegemoet.

Programma personeelsuitje Muiden

Op basis van onze jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsuitjes zeilen hebben wij een aantal arrangementen samengesteld die hun succes inmiddels ruimschoots hebben bewezen. Neem een kijkje op onze website wanneer u benieuwd bent naar deze mogelijkheden. Sluiten deze programma's niet helemaal aan op uw wensen? Geen probleem. Wij maken voor uw personeelsuitje zeilen vanuit Muiden dan graag een programma op maat.

Personeelsuitje zeilen vanuit Muiden? Voor een onvergetelijke dag scheept u in bij de Muider Compagnie!

   

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439