Personeelsuitje IJsselmeer
Een personeelsuitje organiseren op het IJsselmeer is beslist geen sinecure. Het aanbod van charterschepen rondom het IJsselmeer is erg groot, bovendien zit er veel kaf tussen het koren. Slechts weinig aanbieders hebben de beschikking over klassieke zeilschepen die naadloos aansluiten bij de kwaliteitseisen die u aan een personeelsuitje stelt. De Muider Compagnie is daar een van. Onze schepen zijn compromisloze klassiekers uit de Sterrenklasse.

Bij ons chartert u voor uw personeelsuitje een schitterend zeilschip met ervaren bemanning en beleeft u een heerlijke dag zeilen en lekker eten op het IJsselmeer. Daarnaast is er rond het IJsselmeer bij Muiden ook veel te beleven. Wij hebben dan ook de keuze uit diverse zeilarrangementen.

Dus of u nu met uw personeelsuitje een dag wilt zeilen, of uw zeiltocht wilt combineren met een bezoek aan het eiland Pampus of een wedstrijd sloeproeien op het IJsselmeer. Bij ons is dit allemaal mogelijk. Op onze bedrijfsuitje zeilen pagina vindt u voorbeeld van wat de De Muider Compagnie u kan bieden. En zit daar niet bij wat u zoekt, dan maken we natuurlijk een arrangement op maat voor u.


Wij hebben door de jaren heen al voor een keur aan bedrijven en organisaties een spetterende personeelsuitjes georganiseerd. Voor een greep uit onze uitgebreide referentielijst klikt u hier.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.