Partyboot Zeilen
Bij de Muider Compagnie vindt u de partyboot voor uw huwelijk, familiefeest of bedrijfsfeest. Wij hebben een paar prachtige zeilschepen in bezit. Kijkt u eens naar onze partyboot pagina. Hier vindt u de partyboot voor uw doel. Onze zeilschepen grijpen terug naar de stijl van de grote passagiersschepen uit de vorige eeuw. Wel met een moderne touch in de uitvoering. Heel bijzonder is natuurlijk het Statenjacht "de Utrecht". Deze replica uit de VOC tijd kan echt zeilen itt bijvoorbeeld de Batavia en de Amsterdam.

Op de partyboot mag iedereen een handje meehelpen bij het zetten van de zeilen en het navigeren van het schip. Dit maakt uw vaartocht op de partyboot extra interessant. Dit geeft dynamiek aan uw trouwerij of familiefeest.

De catering is top. Alle gerechten worden aan boord bereid met verse ingredienten en door onze eigen kok.

Voor partboot zeilen bent u bij de Muider Compagnie aan het juiste adres.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: muidercompagnie.nl in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439