Piratenfeest Statenjacht

Pirates of The IJsselmeer

Het Statenjacht De Utrecht is natuurlijk een uitgelezen locatie voor het vieren van een echt piratenfeest. Tijdens het zeilseizoen kunt u samen de zeilen hijsen voor het maken van een zeiltocht. Eventueel kunt u een bezoek brengen aan "schateiland" Pampus. Voor passende kleding kunt u zelf zorgen, maar is ook via de Muider Compagnie te huur. Het Statenjacht De Utrecht vormt een prachtig decor voor het maken van foto's van uw gezelschap.  

Een feest in piratenstijl is passend voor elke gelegenheid. Of het nu om een familiefeest, een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest gaat, uw piratenfeest aan boord van het Statenjacht De Utrecht wordt gegarandeerd een spetterend succes. Jong en oud zal zich al tijdens de voorbereiding uitstekend vermaken. 

     

Natuurlijk wordt er ook tijdens uw piratenfeest goed voor u gezorgd. Uit de kombuis toveren we de heerlijkste lunches, smakelijke borrelhappen en stevige scheepsmaaltijden.

 

Met het (zeil)programma voor uw piratenfeest kunt u alle kanten op. U kunt een hele dag aan boord van het Statenjacht De Utrecht gaan zeilen, maar een middag, een avond of een combinatie daarvan behoort ook tot de mogelijkheden. Het programma voor uw piratenfeest stellen wij graag in goed overleg met u samen. Heeft u belangstelling voor meer informatie, neem dan gerust eens contact met ons op.


 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.