Arrangement Zeilen Loungen

Iets bijzonders te vieren met familie of vrienden?

Scheep in op onze prachtige dagtochtenschepen. Door de ruime opzet zijn de Egelantier (45), Rederijker (55) uitstekend geschikt om te zeilen en… te loungen. De tafels en stoelen gaan zo veel mogelijk van boord. Fat Boys komen ervoor in de plaats. Onze schepen worden getransformeerd in de eerste zeilend Loungeclub van Nederland! Zo veel mogelijk ruimte om te dansen. Bij mooi weer zeilen we de zonsondergang tegemoet.

De avond aan boord wordt muzikaal verzorgd door Pianist DJ Derk de Koning (Jazzy D) van de Future Groove Express. Hij speelt al sinds zijn vijfde jaar piano en is eind jaren jazz-zeilennegentig begonnen met artiesten formatie Future Groove Express, een collectief van producers, djs en live artiesten die niet alleen eigen produkt maken maar ook allerlei bewerkingen van bestaande produkten vertalen in eigentijds moderne muziek.

Programma: 20.00 Inschepen aan boord. U wordt ontvangen met een drankje en warm welkom en wordt voorgesteld aan de bemanning. 20.30 Zeilen omhoog want we zijn buitengaats. Onder de ritmische klanken van de Future Groove Express zeilen we de horizon tegemoet. 22.00 We gaan rond met oesters en champagne. 24.00 Einde van een heerlijk Zeil en Lounch avontuur

Prijs is afhankelijk van bezetting van de Future Groove Express en uitvoering van de catering.

 

 

 

welkomstdrankje-muider-compagniezet-de-zeilen

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.