Verjaardag Themafeest

Bent u van plan tijdens een familiefeest te gaan zeilen? Of met vrienden en kennissen een verjaardag te gaan vieren op het water? Scheep dan in op de zeilschepen van de Muider Compagnie. Ruim opgezet en prima geschikt voor dat ene ultieme doel; U en uw gasten een prima familiefeest te bezorgen. Onze schepen zijn geschikt voor diverse groepsgroottes van 27 tot 55 personen. Onze catering is mediterraan van opzet top. Onze kok tovert de heerlijkste gerechten op tafel.

Om uw familiefeest of verjaardag tijdens het zeilen te vervolmaken hebben we nog wat ideeën of thema’s. Deze vindt u op de volgende pagina's. Gaan deze thema’s u te ver en wilt u het bij uw familiefeest of verjaardag bij gewoon zeilen houden, dan bent u natuurlijk van harte welkom aan boord van onze prachtige schepen. Uw familiefeest of verjaardag? Zeilen bij de Muider Compagnie is een goed idee!

Piratenfeest Statenjacht

Pirates of The IJsselmeer

Het Statenjacht De Utrecht is natuurlijk een uitgelezen locatie voor het vieren van een echt piratenfeest. Tijdens het zeilseizoen kunt u samen de zeilen hijsen voor het maken van een zeiltocht. Eventueel kunt u een bezoek brengen aan "schateiland" Pampus. Voor passende kleding kunt u zelf zorgen, maar is ook via de Muider Compagnie te huur. Het Statenjacht De Utrecht vormt een prachtig decor voor het maken van foto's van uw gezelschap.  

Arrangement Zeilen Loungen

Iets bijzonders te vieren met familie of vrienden?

Scheep in op onze prachtige dagtochtenschepen. Door de ruime opzet zijn de Egelantier (45), Rederijker (55) uitstekend geschikt om te zeilen en… te loungen. De tafels en stoelen gaan zo veel mogelijk van boord. Fat Boys komen ervoor in de plaats. Onze schepen worden getransformeerd in de eerste zeilend Loungeclub van Nederland! Zo veel mogelijk ruimte om te dansen. Bij mooi weer zeilen we de zonsondergang tegemoet.

Arrangement Tropical Dream

Een Caraibisch sausje over een Hollandse zeiltocht

Waarom niet? Iets te vieren met vrienden, kennissen of familie? Maak van uw feest of party een groot en vrolijk succes met ons Tropical Dream arrangement. Onze zeilschepen zijn bij uitstek geschikt voor een tropische verrassing. Hopelijk spelen de weergoden een tropisch deuntje mee…..

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.