Trouwen Zeilschip

Trouwen op de zeilschepen van de Muider Compagnie voor een onvergetelijke huwelijksdag

Een bijzondere locatie, een sfeervolle omgeving, gastvrij personeel, uitstekende catering en een ontspannen beleving voor zowel het bruidspaar als de gasten van deze belangrijke dag. Daar droomt toch elk bruidspaar van? Aan boord van onze sfeervolle tjalken De Egelantier en De Rederijker en het Statenjacht De Utrecht zal het u tijdens uw huwelijksdag aan niets ontbreken. Het programma voor uw huwelijksdag stellen wij in nauw overleg met u samen zodat wij van uw trouwdag een onvergetelijke dag kunnen maken.

De Muider Compagnie verzorgt al zo'n 20 jaar bruiloften aan boord van comfortabele zeilschepen. In de afgelopen jaren hebben wij veel expertise opgebouwd in het organiseren en uitvoeren van bruiloften aan boord. We zijn dan ook goed bekend met de verschillende mogelijkheden die er zijn voor het organiseren van een prachtige bruiloft op het water. 

Op onze website geven wij u alvast een paar voorbeelden van mogelijke programma's en locaties voor uw huwelijksceremonie. Maar nogmaals, het programma voor zo'n persoonlijke gebeurtenis als een huwelijksdag stellen we vast aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden. Neem dus voor meer informatie contact met ons op en vertel wat u voor ogen heeft, zodat wij ook van uw huwelijksdag een fantastische dag kunnen maken.

   

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.