Trouwen Amsterdam

Bijzondere trouwlocatie middenin Amsterdam

Amsterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kiest u voor Amsterdam als locatie voor uw huwelijk, geef elkaar dan het ja-woord op het water. De schepen van de Muider Compagnie hebben een vaste ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg, waar u kunt inschepen. Maar desgewenst kunt u ook inschepen middenin de haven van Amsterdam, direct achter het Centraal Station. Uw huwelijksdag zou er als volgt uit kunnen zien:

Voorbeeldprogramma trouwen op het IJ

Rond de middag scheept uw gezelschap in in de haven van Amsterdam IJburg. Als iedereen aanwezig is komen ook het bruidspaar en de ambtenaar aan boord. We ontvangen u met een heerlijke lunch. Terwijl u rustig van de lunch geniet verlaat het schip de haven en varen we naar de Schellingwouderbrug. Na het passeren van de brug gaan we schutten bij de Oranjesluizen en varen we het IJ op. Daar vindt de huwelijksceremonie plaats. U geeft elkaar het ja-woord op een wel heel bijzondere Amsterdamse locatie! 

Terwijl er een toast wordt uitgebracht op het kersverse bruidspaar en de bruidstaart wordt aangesneden varen we terug naar het IJsselmeer. Eenmaal op open water nodigen wij u en uw bruidsgasten uit om te komen helpen bij het zetten van de zeilen en waaien we alle spanning van de dag er even uit. Zeilervaring is niet nodig, op aanwijzingen van onze professionele crew kunt u zelf het schip zeilen. Kinderen zijn daarbij van harte welkom.

Natuurlijk zorgen wij van de Muider Compagnie ook tijdens de zeiltocht voor de nodige versnaperingen. En voor wie liever niet actief meezeilt is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten en rustig bij te praten.

Voor het diner zoeken we een mooie ankerplaats tussen de eilandjes voor de kust van Amsterdam. Terwijl u de Zon in de Zuiderzee ziet zakken sluit u deze bijzondere dag af met een heerlijke maaltijd, met op de achtergrond de lichtjes van de skyline van de stad en kunt u alle indrukken van vandaag even rustig verwerken. Onder het genot van een vers kopje koffie/thee, al dan niet met dessert, varen we terug naar de haven waar u weer van boord gaat.

Benieuwd naar meer mogelijkheden voor trouwen op het IJ in Amsterdam? Neem gerust eens contact met ons op. Kom langs om de schepen te bezichtigen en uw wensen te bespreken en laat de Muider Compagnie een programma voor een onvergetelijke huwelijksdag voor u samenstellen.

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.