Trouwen Boot

Prachtige zeilschepen als huwelijkslocatie

De beide zeilschepen van de Muider Compagnie verdienen met recht het predikaat "tjalkjacht". De schepen zijn comfortabel ingericht en bieden plaats aan gezelschappen van maximaal 50 (Egelantier) en 60 (Rederijker) personen. Voor gezelschappen tot 27 personen kunt u kiezen voor het Statenjacht De Utrecht als locatie voor uw huwelijk. Iedereen voelt zich direct thuis aan boord bij de Muider Compagnie. De ruimtes benedendeks zijn sfeervol ingericht, maar ook opvallend is de vele comfortabele ruimte aan dek, waarmee beide schepen zich absoluut onderscheiden van de andere schepen uit de traditionele vloot. Onze professionele crew heeft hospitality hoog in het vaandel. De catering is, onder leiding van onze chefkok Julia, huisgemaakt, kakelvers en van uitstekende kwaliteit. En last but not least: onze schepen beschikken over uitstekende zeileigenschappen.

De schepen zijn daarom bij uitstek geschikt als locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag, waarbij het u natuurlijk aan niets zal ontbreken. Wilt u de sfeer even komen proeven en de schepen bezichtigen? Aarzel dan niet om eens contact op te nemen. Wij maken daarvoor graag een afspraak.

Natuurlijk maken wij voor uw huwelijksdag een programma dat geheel aansluit op uw wensen. We hebben een paar bijzondere ideeën voor u verzameld : klik hier voor meer informatie over mogelijkheden voor uw huwelijk aan boord van de schepen van de Muider Compagnie

       

 

 

 

 

 Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com