Trouwen op een zeilschip van de Muider Compagnie

De afgelopen 15 jaar hebben zo'n 300 bruidsparen elkaar het ja-woord gegeven aan boord van De Egelantier en De Rederijker. Dat is natuurlijk niet zomaar; onze witte tjalkjachten vormen een prachtig decor voor een romantische en onvergetelijke huwelijksvoltrekking. De mensen bij de Muider Compagnie hebben inmiddels ruimschoots ervaring in het organiseren van bruiloften aan boord en weten als geen ander dat geen bruiloft hetzelfde is. We laten u hierbij graag een paar voorbeeldprogramma's zien. Maar het programma voor deze belangrijke en persoonlijke dag stellen wij natuurlijk in goed overleg met u samen. 

Trouwen aan boord

Uw huwelijksdag kan zich helemaal aan boord van schepen van de Muider Compagnie afspelen. De schepen zijn als locatie voor alle onderdelen van uw bruiloft geschikt. Een feestelijke ontvangst, een prachtige ceremonie, een gezellige borrel en uitstekend eten en drinken. Maar daarnaast biedt u uw genodigden tijdens uw bruiloft aan boord ook nog eens een geweldige gezamenlijke activiteit: zeilen. Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan, waarbij we zowel het bruidspaar als de genodigden 's morgens rustig te tijd geven om zich voor te bereiden op deze belangrijke dag.

Trouwen Amsterdam

Bijzondere trouwlocatie middenin Amsterdam

Amsterdam en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kiest u voor Amsterdam als locatie voor uw huwelijk, geef elkaar dan het ja-woord op het water. De schepen van de Muider Compagnie hebben een vaste ligplaats in de haven van Amsterdam IJburg, waar u kunt inschepen. Maar desgewenst kunt u ook inschepen middenin de haven van Amsterdam, direct achter het Centraal Station. Uw huwelijksdag zou er als volgt uit kunnen zien:

Trouwen Vuurtoren Paard van Marken

Trouwlocatie Paard van Marken

De vuurtoren van Marken. Een bijzondere trouwlocatie die op z'n mooist over het water te bereiken is. Stap met uw gezelschap aan boord van een van de schepen van de Muider Compagnie. We hijsen samen de zeilen en koersen af op de vuurtoren van Marken, waar we afmeren aan de steiger. U gaat van boord en geeft elkaar het ja-woord met de voetjes in het zand ....

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.