Bed and Breakfast Amsterdam

Buiten het zeilseizoen toveren wij onze grote tjalk De Rederijker om tot een unieke groepsaccomodatie. De Rederijker ligt in die periode in de haven van Amsterdam IJburg, beschikt over 12 slaapplaatsen verdeeld over 9 comfortabele bedden.

Groene oase in Amsterdam

Komt u met uw gezelschap (max 12) overnachten aan boord van De Rederijker, dan staat het hele schip tijdens uw verblijf tot uw beschikking. Benedendeks treft u niet alleen de slaapplaatsen aan. In deze "groene oase"bevindt zich ook een sfeervolle zithoek met grote tafels waaraan u kunt aanschuiven. Uniek is natuurlijk de gezellige bar, waar u voor uw na uw bezoek aan de stad met elkaar kunt socializen. De bar grenst aan het ruime, met tent overdekte, achterdek waar u ook bij minder weer heerlijk buiten kunt vertoeven.

Vanuit de haven van Amsterdam IJburg brengt tramlijn 26 u in een kwartier naar het centrum van de stad. De tramhalte bevindt zich op 300 meter afstand van de ligplaats van het schip. In de haven zelf bevinden zich een paar gezellige kroegjes en restaurantjes. De bakker, slager en supermarkt vindt u om de hoek. U kunt daar uw inkopen doen. Wilt u de maaltijden liever door ons laten verzorgen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. De Rederijker is vooral geschikt voor familie en vriendengroepen.

Een (lang) weekeinde of midweek Amsterdam wordt met een verblijf aan boord van De Rederijker in elk geval onvergetelijk !!!

Voor meer informatie en/of boeking van De Rederijker als locatie voor uw overnachting in Amsterdam kunt u contact opnemen met Airbnb .

 

 

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com