Zeiltocht Individueel

Helaas zit ons land op slot ten gevolge van het gevreesde coronavirus; er is sprake van beperkte bewegingsvrijheid voor iedereen. Hopelijk vallen de gevolgen van deze pandemie voor u en uw familie mee!! We wensen u veel geluk toe. Om deze tijd, financieel zo goed mogelijk door te komen en zo weinig mogelijk gebruik te hoeven maken van de overheidsmaatregelen, verkoopt de Muider Compagnie vanaf nu tegoedbonnen voor Lunch onder Zeil.

We hopen dat het grootste leed, tegen de zomer geleden is  en dat we ons over een aantal maanden kunnen richten op een Feestje op het water. Speciaal voor dit doel zijn van plan een aantal zeiltochten voor individuelen en kleine groepen tot 20 personen te organiseren. Onze schepen zijn over-gedimensioneerd voor dit aantal mensen zodat er per persoon zeer veel ruimte aan boord is van onze schepen. Vanuit de haven van Muiden maakt u met familie of vrienden een heerlijke zeiltocht over het IJsselmeer. Scheep in aan boord van onze geheel vernieuwde Egelantier. Er is plaats voor maximaal 25 personen. We beginnen nu , want vol = vol. 

We hebben voor deze zeiltochten de volgende zondagen in de zomervakantie gereserveerd: zondag 19, 26 juli 2020 en zondag 2 augustus 2020. Prijs per persoon € 52,50 (inclusief lunch, exclusief drankjes). Kinderen tot 12 jaar € 27,50

Indien er in deze periode nog niet gevaren kan of mag worden, plannen we deze zondagen in september in......Natuurlijk blijft uw voucher net zolang geldig totdat u aan boord bent geweest. 

PROGRAMMA ZEILTOCHT VOOR INDIVIDUELEN EN KLEINE GROEPEN 

Zeiltocht Individueel12:00 uur: Inscheping en ontvangst

De koffie staat klaar aan boord van tjalk De Egelantier. Het schip ligt afgemeerd aan de Herengracht in Muiden tegenover huisnummer 38. Als iedereen aanwezig is geeft de schipper u een korte uitleg over het reilen en zeilen aan boord en gooien we de trossen los.

12:30 uur: Lunch aan boord, zeiltocht rond Forteiland Pampus

We varen langs het Muiderslot de haven van Muiden uit. Op open water vragen wij u om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. Op aanwijzingen van de bemanning zeilt u zelf het schip. Kinderen zijn hierbij van harte welkom. Zeiltocht IndividueelOnze koers is afhankelijk van de wind en het weer. We kunnen in elk geval een mooie ronde zeilen rond Forteiland Pampus. Niet iedereen is continue aan dek nodig om het schip op koers en onder zeil te houden. Wilt u liever niet actief deelnemen, dan kunt u zowel boven- als benedendeks een comfortabele plek vinden om van de elementen te genieten. Tijdens de zeiltocht serveert uw gastvrouw een uitgebreid lunchbuffet. Drankjes zijn niet in de prijs begrepen. Er is standaard een Hollandse bar aan boord. De drankjes die u gebruikt kunt u contant aan boord afrekenen.

16:00 uur - terug naar de haven van Muiden

Aan het einde van de middag meren we weer af in de haven van Muiden, waar u uitgewaaid en heerlijk ontspannen van boord stapt. 

 

MEER INFORMATIE OF INSCHRIJVEN? NEEM CONTACT MET ONS OP.  U kunt ons bellen, een email sturen of het aanvraagformulier invullen. Wij nemen daarna direct contact met u op.

Parkeren in Muiden: u kunt uw auto gratis parkeren aan de Mariahoeveweg en de Maxisweg. Volg vanaf deze parkeerplaatsen de wandelbordjes naar "veerdienst Pampus". Een leuke wandeling van 10-15 minuten door de haven of de oude Vesting van Muiden. Tjalk De Egelantier ligt naast de veerdienst van Pampus. 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.