hardzeildagen Muiden

 

Ook in 2018 organiseren we het individuele arrangement "Lunch onder zeil" op een 4 tal zondagen. De eerste tocht in het voorjaar  zal op 27 mei a.s zijn. De overige data zijn: 8 juli, 2 en 30 september. Nieuw is dat je bij ons kunt boeken alleen of met een kleine groep. Jullie gaan dan samen met een andere kleine groep zeilen op het Markermeer en genieten van een heerlijke lunch en onze fantastische sfeer aan boord. 

 Voor een heerlijke dag op het water met vrienden of familie 

Prijs per persoon € 49,75 (inclusief lunch)

Kinderen tot 12 jaar € 24,75

 

Inscheping

Om 12:00 uur staat de koffie klaar aan boord van tjalk De Egelantier. Het schip ligt afgemeerd aan de Herengracht in Muiden tegenover huisnummer 38. Na een korte uitleg over het reilen en zeilen aan boord gooien we de trossen los voor een mooie zeiltocht op het IJsselmeer.

Afvaart

We varen langs het Muiderslot en Koninklijke jacht de haven van Muiden uit.

 

Op het IJsselmeer vragen we u om te komen helpen bij het zetten van de zeilen. U heeft geen zeilervaring nodig. De professionele bemanning geeft u de nodige aanwijzingen. Niet al onze gasten zijn continue aan dek nodig. Wilt u liever niet actief deelnemen, dan kunt u zowel boven- als benedendeks een comfortabele plek vinden om van de elementen te genieten en te genieten van het zeilen. We zeilen richting forteiland Pampus

Tijdens de zeiltocht serveren de gastvrouwen aan boord een uitgebreid lunchbuffet. Drankjes zijn niet in de arrangementsprijs begrepen, maar kunt u de hele dag bestellen bestellen en contant afrekenen aan de gezellige scheepsbar.

Aan het einde van de middag meren we weer af in de haven van Muiden, waar u rond de klok van 16:00 uur uitgewaaid en heerlijk ontspannen van boord stapt.


                          

 

 

 

 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com