Zeiltocht Individueel

Ook in 2019 organiseren we weer een aantal zeiltochten voor individuelen en kleine groepen. Vanuit de haven van Muiden maakt u met familie of vrienden een heerlijke zeiltocht over het IJsselmeer. Scheep in aan boord van onze geheel vernieuwde Egelantier. Er is plaats voor maximaal 25 personen. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want vol = vol.

We hebben voor deze zeiltochten de volgende zondagen in de zomervakantie gereserveerd: zondag 21 juli 2019 en zondag 11 augustus 2019. Prijs per persoon € 49,75 (inclusief lunch, exclusief drankjes). Kinderen tot 12 jaar € 24,75

PROGRAMMA ZEILTOCHT VOOR INDIVIDUELEN EN KLEINE GROEPEN 

Zeiltocht Individueel12:00 uur: Inscheping en ontvangst

De koffie staat klaar aan boord van tjalk De Egelantier. Het schip ligt afgemeerd aan de Herengracht in Muiden tegenover huisnummer 38. Als iedereen aanwezig is geeft de schipper u een korte uitleg over het reilen en zeilen aan boord en gooien we de trossen los.

12:30 uur: Lunch aan boord, zeiltocht rond Forteiland Pampus

We varen langs het Muiderslot de haven van Muiden uit. Op open water vragen wij u om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. Op aanwijzingen van de bemanning zeilt u zelf het schip. Kinderen zijn hierbij van harte welkom. Zeiltocht IndividueelOnze koers is afhankelijk van de wind en het weer. We kunnen in elk geval een mooie ronde zeilen rond Forteiland Pampus. Niet iedereen is continue aan dek nodig om het schip op koers en onder zeil te houden. Wilt u liever niet actief deelnemen, dan kunt u zowel boven- als benedendeks een comfortabele plek vinden om van de elementen te genieten. Tijdens de zeiltocht serveert uw gastvrouw een uitgebreid lunchbuffet. Drankjes zijn niet in de prijs begrepen. Er is standaard een Hollandse bar aan boord. De drankjes die u gebruikt kunt u contant aan boord afrekenen.

16:00 uur - terug naar de haven van Muiden

Aan het einde van de middag meren we weer af in de haven van Muiden, waar u uitgewaaid en heerlijk ontspannen van boord stapt. 

 

MEER INFORMATIE OF INSCHRIJVEN? NEEM CONTACT MET ONS OP.  U kunt ons bellen, een email sturen of het aanvraagformulier invullen. Wij nemen daarna direct contact met u op.

Parkeren in Muiden: u kunt uw auto gratis parkeren aan de Mariahoeveweg en de Maxisweg. Volg vanaf deze parkeerplaatsen de wandelbordjes naar "veerdienst Pampus". Een leuke wandeling van 10-15 minuten door de haven of de oude Vesting van Muiden. Tjalk De Egelantier ligt naast de veerdienst van Pampus. 

 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

Logo star-snippets.com