Individueel Zeilen

Wilt u komen zeilen op individuele basis of met een kleine groep dan bieden we in de zomermaanden geregeld leuke arrangementen aan. Hierin is de Muider Compagnie tamelijk uniek. Niet veel schepen bieden deze gelegenheid.

 

Zeilen Individuelen

Helaas zit ons land op slot ten gevolge van het gevreesde coronavirus; er is sprake van beperkte bewegingsvrijheid voor iedereen. Hopelijk vallen de gevolgen van deze pandemie voor u en uw familie mee!! We wensen u veel geluk toe. Om deze tijd, financieel zo goed mogelijk door te komen en zo weinig mogelijk gebruik te hoeven maken van de overheidsmaatregelen, verkoopt de Muider Compagnie vanaf nu tegoedbonnen voor Lunch onder Zeil.

We hopen dat het grootste leed, tegen de zomer geleden is  en dat we ons over een aantal maanden kunnen richten op een Feestje op het water. Speciaal voor dit doel zijn van plan een aantal zeiltochten voor individuelen en kleine groepen tot 20 personen te organiseren. Onze schepen zijn over-gedimensioneerd voor dit aantal mensen zodat er per persoon zeer veel ruimte aan boord is van onze schepen. Vanuit de haven van Muiden maakt u met familie of vrienden een heerlijke zeiltocht over het IJsselmeer. Scheep in aan boord van onze geheel vernieuwde Egelantier. Er is plaats voor maximaal 25 personen. We beginnen nu , want vol = vol. 

We hebben voor deze zeiltochten de volgende zondagen in de zomervakantie gereserveerd: zondag 19, 26 juli 2020 en zondag 2 augustus 2020. Prijs per persoon € 52,50 (inclusief lunch, exclusief drankjes). Kinderen tot 12 jaar € 27,50

Indien er in deze periode nog niet gevaren kan of mag worden, plannen we deze zondagen in september in......Natuurlijk blijft uw voucher net zolang geldig totdat u aan boord bent geweest. 

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.