Zeilen Gouwzee

Verfrissend familie uitje of bedrijfsuitje

Een mooie lange dag met de familie of collega's op stap. Scheep 's morgens in bij de Muider Compagnie voor een heerlijke zeiltocht naar één van de IJsselmeerstadjes aan de Gouwzee. We hijsen samen de zeilen en sturen het schip. Kinderen zijn welkom! Breng een bezoek aan Marken of Monnickendam. Slenter even over de kade in de gezellige haven van Volendam of laten een foto maken in kostuum. 's Middag zeilen we terug naar Muiden, waar u weer helemaal uitgewaaid van boord stapt.


Met een zeiltocht van Muiden of Amsterdam IJburg naar een IJsselmeerstadje aan de Gouwzee heeft u een goed gevuld programma voor een dagje op stap met familie of vrienden. Als u 's morgens om 10 uur inscheept, ontvangen wij u met verse koffie/thee en iets lekkers. Voor de kinderen is er limonade. Daarna varen we de haven uit. Eenmaal op open water hijsen we samen de zeilen (kinderen welkom) en stuurt u op aanwijzingen van uw schipper en zijn matroos het schip richting de beroemde vuurtoren Het Paard van Marken. Na het ronden van de vuurtoren serveren we een lekkere lunch en komen we aan in de haven van bijvoorbeeld Volendam.

In de haven kunt u een uurtje van boord voor een wandeling over de kade. Wilt u liever niet op eigen gelegenheid een stadje bezoeken, dan is het mogelijk om u te laten rondleiden door een gids die u de meest bijzondere plaatsen laat zien.

Weer terug aan boord staat er een hapje en een drankje voor u klaar. We verlaten de haven, zetten de zeilen weer en zeilen ontspannen terug naar de haven van afvaart. U zult daar rond 18:00 uur aankomen. Uw programma hoeft daarmee nog niet aan een einde gekomen te zijn. We kunnen nog wat langer op het water blijven en de BBQ aansteken, zodat u straks niet alleen uitgewaaid, maar ook voldaan huiswaarts keert. Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.