VOC

Zeilen naar de Bataviawerf

Vanaf 10 uur bent u welkom aan boord van onze schepen in Muiden. U wordt ontvangen met koffie of thee en Muiderkoek. Daarnaast maken we u wegwijs aan boord, we varen uit naar Lelystad. Onderweg geniet u van een lekkere lunch, waarna we afmeren vlakbij de Bataviawerf.

Onder leiding van een deskundige gids krijgt u een rondleiding over de werf. De replica van de 'Batavia', een driemast koopvaarder die oorspronkelijk in 1628 werd gebouwd, valt locatie-bataviawerf-02hier te bezichtigen. Tijdens de rondleiding kunt u getuige zijn van de bouw van het oorspronkelijke vlaggenschip van admiraal Michiel de Ruyter, de 'Zeven Provinciën'.

Terug aan boord wordt voor een drankje en een borrelhapje gezorgd. Tegen 18.00 uur, komen we weer aan in de haven van Muiden.

Prijsindicatie: Vanaf 40 personen € 85,00. Kleinere groepen op aanvraag. Vraag daartoe hier vrijblijvend een offerte aan.

 

 

 

 

locatie-bataviawerf-01statenjacht-utrecht

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.