Familiefeest bij de Muider Compagnie

Zeilen en feesten tegelijk. Dat kan aan boord van de schepen van de Muider Compagnie. Onze schepen beschikken over uitstekende zeilkwaliteiten maar zijn daarnaast zowel aan dek als binnen in het sfeervolle dagverblijf voorzien van heel veel ruimte en comfort. De bemanning is gastvrij en de catering van topkwaliteit. Alle deelnemers, jong en oud, zullen zich dan ook al snel thuis voelen tijdens uw feest aan boord van een van de schepen van de Muider Compagnie. 

 

Zeilen Gouwzee

Verfrissend familie uitje of bedrijfsuitje

Een mooie lange dag met de familie of collega's op stap. Scheep 's morgens in bij de Muider Compagnie voor een heerlijke zeiltocht naar één van de IJsselmeerstadjes aan de Gouwzee. We hijsen samen de zeilen en sturen het schip. Kinderen zijn welkom! Breng een bezoek aan Marken of Monnickendam. Slenter even over de kade in de gezellige haven van Volendam of laten een foto maken in kostuum. 's Middag zeilen we terug naar Muiden, waar u weer helemaal uitgewaaid van boord stapt.

VOC

Zeilen naar de Bataviawerf

Vanaf 10 uur bent u welkom aan boord van onze schepen in Muiden. U wordt ontvangen met koffie of thee en Muiderkoek. Daarnaast maken we u wegwijs aan boord, we varen uit naar Lelystad. Onderweg geniet u van een lekkere lunch, waarna we afmeren vlakbij de Bataviawerf.

Zeilen naar Pampus

Rondje Historisch Muiden (Muiderslot - Pampus - Zeilen)

Wilt u vanuit Muiden zeilen op een schitterend zeilschip dan is dit programma beslist iets voor u. Met één van onze prachtige schepen maakt u een heerlijke zeiltocht over het IJsselmeer en bezoekt u daarnaast alles wat Muiden nog meer zo bijzonder maakt: het beroemde Muiderslot en het bijzondere Forteiland Pampus.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.