Middagtocht Varen

Voor een familie uitje, familiefeest, vrijgezellenuitje of andere speciale gelegenheid zijn de tjalken De Egelantier en De Rederijker van de Muider Compagnie de ideale locatie. Beide schepen beschikken over verrassend veel ruimte aan dek en een sfeervol en comfortabel dagverblijf benedendeks. Zowel opa en oma als de kleinkinderen zullen zich bij ons aan boord al snel thuis voelen en uitstekend vermaken. Zeilervaring is voor het maken van een zeiltocht aan boord van onze schepen niet nodig. Wel hebben we zo af en toe een handje van u nodig. Samen een schip zeilen? Een leuke activiteit waaraan de hele familie kan deelnemen.

De programma's voor onze zeiltochten stellen wij het liefst in goed overleg met onze klanten samen. Daarom komt u op onze website geen arrangementen tegen. We kunnen u echter wel een idee geven van hoe uw middagtocht zeilen eruit kan zien:

Voorbeeldprogramma

Om 13:30 uur scheept u in aan boord van een van onze tjalken. We ontvangen u met koffie/thee en iets lekkers. De bemanning stelt zich aan u voor en geeft een korte uitleg over de gang van zaken aan boord, waarna we de trossen losgooien. 

We varen langs het Muiderslot de haven van Muiden uit. Op open water vragen we u om een handje te komen helpen bij het zetten van de zeilen. Op aanwijzingen van uw schipper en zijn matroos zeilt u zelf het schip. Koers is afhankelijk van weer en wind, maar we kunnen in elk geval een mooie ronde zeilen over het zuidelijk deel van het IJsselmeer, rond forteiland Pampus. Neemt u liever niet actief aan de zeiltocht deel, dan is er zowel boven- als benedendeks voldoende comfortabele ruimte om van de elementen te genieten en even rustig bij te praten. De gezellige scheepsbar is natuurlijk geopend en uw gastvrouw zorgt geregeld voor een borrelhapje. 

Na een paar heerlijke uren onder zeil varen we u terug naar de haven van afvaart, waar u aan het eind van de middag weer helemaal uitgewaaid van boord stapt.

Kostenplaatje

De kosten voor uw zeiltocht zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal deelnemers en uw catering keuze. Neem daarom voor een voorstel altijd even contact met ons op.

Over de Muider Compagnie

De Muider Compagnie wordt gerund door Menno Hoekstra en zijn vrouw Julia Last. Naast boekingskantoor zijn wij scheepseigenaar. Dat betekent altijd korte communicatielijnen en dus optimale betrokkenheid bij onze klanten. We staan dan ook persoonlijk garant voor excellente service en uitvoering van uw vaartocht. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Niet voor niets is ons motto ´klasse apart”. 

Wij zijn gelukkig als uw dag een feest is geweest en uw verwachtingen heeft overtroffen. Tot ziens aan boord!

Lees meer

Muider Compagnie

 

Nieuwsbrief

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.